Martial med assist

Mens Bastian Schweinsteiger skadet seg på trening. Vi fulgte alle landskampene med United-spillere i aksjon.

Torsdag kveld ble de første kampene i denne landslagspausen spilt, og tre Manchester United-spillere fikk spilletid.

United.no fulgte alle kampene.

Se live-tekst under.

Oppsummering

• Frankrike 4-0 Armenia: Både Morgan Schneiderlin og Anthony Martial startet på benken for Frankrike. De to kom omsider innpå da det gjensto 30 minutter. Martial assisterte Benzemas 4-0-scoring.
  • Irland 1-0 Tyskland: Uniteds Bastian Schweinsteiger pådro seg en lårskade på Tysklands siste trening før kampen, og måtte dermed stå over. Det er ennå usikker hvor alvorlig det er. Shane Long sørget hvertfall for irsk seier.
  • Nord-Irland 3-1 Hellas: Vår egen Paddy McNair startet kampen på høyreback for Nord-Irland, og spilte 86 minutter. Det sto 3-0 inn til McNair ble tatt av – men minuttet etter at han ble byttet av, reduserte Hellas. Tilfeldig? Helt sikkert. Men vi velger å ikke tro det. Uansett: Nord-Irland har sikret seg EM-billett!

LIVE

22.38: Og Irland slår altså Tyskland 1-0!

22.37: Da er det også slutt i Frankrike.

22.35: Det er slutt i Nord-Irland, men det er fremdeles et par minutter igjen å spille i både Irland og Frankrike.

22.27, MÅL; Nord Irland 3-1 Hellas. Der ser dere effekten av å ta av McNair. Hellas reduserer umiddelbart. Med tre minutter igjen å spille scorer Christos Aravidis for grekerne.

22.25, BYTTE: McNair blir byttet av til fordel for McCullough.

22.23, MÅL; Frankrike leder 4-0 over Armenia! Så kommer jammen den fjerde. Fra samme mann. Med assist fra ingen andre enn Martial! Han sender Benzema alene med Armenias målvakt og franskmannen setter den enkelt.

22.23, MÅL, Frankrike leder 3-0 over Armenia! Benzema header inn en Griezmann-corner.

22.21: Unge Martial vender opp og dribler seg gjennom halve banen før han serverer en lekker pasning til Karim Benzema.

22.18, MÅL, Irland leder 1-0 over Tyskland! Uniteds Schneiderlin måtte stå over som følge av en skade han pådro seg på siste landslagstrening før kampen, og jaggo klarer ikke tyskerne seg uten ham. Shane Long kommer inn fra benken og setter 1-0!

22.12: Schneiderlin får gult kort nesten umiddelbart. Takler en Armenia-spiller som er i ferd med å sette i gang en kontring.

22.08: En halvtime gjenstår i Frankrike, og United-spillerne Martial og Schneiderlin har kommet innpå. De er statter Mathieu Valbuena og Blaise Matuidi. Det er fremdeles 2-0.

22.05. Det er 58 minutter spilt og Martial og Schneiderlin er på vei innpå for Frankrike.

22.00, MÅL, og MÅL! Nord-Irland leder 3-0 over Hellas mens Frankrike leder 2-0 over Armenia. McNair er dermed nesten sikret EM-billett. Martial og Schneiderlin er fremdeles på benken.

21.54: Både Martial og Schneiderlin er i oppvarming for Frankrike.

21.50: MÅL, 2-0 t il Nord-Irland over Hellas! Andreomgangen er også i gang i Nord-Irland. Og det med et pang! Josh Magennis gir hjemmelaget en tomålsledelse. McNair spiller fremdeles på høyrebacken.

21.45: Tyskland – Irland er igang igjen.

21.31: Det er pause i Nord-Irland, Tyskland og Frankrike.

21.23: MÅL, 1-0 til Frankrike over Armenia! Antoine Griezmann scorer. Schneiderlin og Martial er på benken.

21.22: MÅL, 1-0 til Nord-Irland over Hellas! Elektrisk stemning i Belfast. Nord-Irland nærmer seg EM-sluttspill. Steven Davis satte scoringen. McNair spiller fra start – som høyreback.

21.13: En halvtime nærmer seg spilt og det er fremdeles 0-0 i alle kampene. Schweinsteiger har pådratt seg en skade, og vil dermed ikke bli involvert i Tysklands kamp.

20.45: Alle kampene er igang.

20.00: Både Anthony Martial og Morgan Schneiderlin starter på Frankrikes benk. Lloris – Evra, Sakho, Varane, Sagna – Diarra, Matuidi, Cabaye – Valbuena, Griezmann, Benzema.

19.56: Paddy McNair starter imidlertid for Nord-Irland. McGovern, McAuley, McNair, Cathcart, Davis, Brunt, Evans, Dallas, Norwood, Ward, Magennis.

19.43: Tyskland starter med følgende: Neuer, Ginter, Boateng, Hummels, Hector, Özil, Kroos, Gündogan, Reus, Götze, Müller. Bastian Schweinsteiger starter dermed på benken.