Tap, tap, og atter tap.

Manchester United spiller ikke før søndag ettermiddag, men noen av Uniteds utlånte spillere var i aksjon lørdag.

Det gikk ikke særlig bra. To satt på benken for sine tapende lag, mens to starte for sine tapende lag. Resten er skadet.

Disse spilte ikke:

Guillermo Varela er skadet, og spilte ikke for sitt Frankfurt som tapte 0-1 for Freiburg lørdag.
James Wilson er skadet, og spilte ikke for sitt Derby som spilte 1-1 mot Reading lørdag.
Adnan Januzaj er skadet, og spilte ikke for sitt Sunderland som spilte 1-1 mot West Bromwich lørdag.

Målvaktene Joel Pereira (Belenenses) og Dean Henderseon (Grimsby) satt begge på benken for sine lag som tapte henholdsvis 1-3 og 0-3 mot Hartlepool United og Chaves.

Granada (Andreas Pereira) 0–1 LeganesGettyImages-579464040

Andreas Pereira startet som venstrekant bak spiss Ezequiel Ponce for Granada i 0-1-tapet for Leganes lørdag ettermiddag.

Pereira noterte seg for to sjanser i løpet av kampen. Etter 16 minutter spilt sendte han avgårde et skudd utenfor Leganes-målet fra utenfor 16-meteren.

Etter en drøy time spilt forsøkte han seg med en lobb, men Leganes-målvakten reddet.

Dermed ble det med null poeng for Granada som ligger desidert sist i La Liga med bare to poeng på syv kamper.

Wolverhampton (Cameron Borhwick-Jackson) 1–2 Norwichcb_Fotor

Cameron Borthwick-Jackson startet kampen for Wolverhampton som tapte 1-2 for Norwich lørdag ettermiddag.

Norwich tok ledelsen allerede etter to minutter ved Cameron Jerome.

En drøy time senere la Robert Brady på til 2-0, før David Edwards reduserte og skapte håp for hjemmelaget med ti minutter igjen å spille.

Tre minutter full tid ble Borthwick-Jackson byttet ut. Det var delte meninger om United-spilleren blant Wolverhampton-supporterne. Noen mente han var god, mens andre synes han leverte langt under pari.

Med det ligger Wolverhampton plassert midt på Championship-tabellen.