Terminlista kommer 14. juni

, ,

Se her om du er interessert i å oppleve United live

Sesongen 2017/18

Da er det klart når neste sesongs terminliste offentliggjøres: onsdag 14. juni kl 10 norsk tid.

Følg med på united.no fremover for informasjon vedrørende vårt tur-tilbud for neste sesong. Salget av Turer & Billetter vil da starte samme dag som terminlisten offentliggjøres.

VIKTIG INFO TIL DERE SOM SKAL BESTILLE TURER & BILLETTER 2017/18

GettyImages-512315848Her følger viktig info for deg som har planer om å se United live på Old Trafford kommende sesong.

Ny bookingløsning – flere ting å huske på

  • Foran sesongen 16/17 tok vi i bruk en ny bookingløsning. Denne videreutvikles hele tiden.
  • Som du sikkert nå har fått med deg er det et nå et krav om medlemskap i både MUSCS og MUFC England for å kunne reise på tur med Supporterklubben. Årsaken til dette kravet finner du ved å lese denne saken. Vi vil tilby både fornyelse og kjøp av medlemskap MUFC England gjennom oss; enten i eget skjema eller via selve turbestillingen.
  • Når du bestiller så sjekkes gyldigheten av medlemskap både i MUSCS og MUFC England opp mot medlemsregisteret vårt. Det er medlemskap i MUSCS som må til for å kunne gjennomføre en bestilling, mens medlemskap MUFC England kan kjøpes som en del av bestillingen. Legges ugyldig medlemsnummer MUSCS inn i bestillingen vil du ikke få gjennomført bestillingen. Det betyr at det er viktig å ha kontroll på både medlemsnummer og at medlemskapet er gyldig før du går i gang med bestillingen av din tur. Husk også at alle reisende må ha et eget individuelt medlemsnummer i både MUSCS og MUFC England (sistnevnte kan kjøpes i selve tur-bestillingen).
  • Det er kun hovedbestillers detaljer som behøves i selve bestillingen. Bookingløsningen henter automatisk fram kontaktdetaljene du ligger inne med i vårt medlemsegister og du sjekker da at dette stemmer med virkeligheten. Øvrige reisende skal legges til via Min Manchster-tur som du får link til etter gjennomført bestilling, og dette må da gjøres umiddelbart etter bestilling er gjennomført (senest en uke etter). Øvrige reisende sjekkes da mot medlemsregister på samme måte når de legges inn via Min Manchester-tur.
  • rashfordmartial (650 x 358)For Flypakke og Hotellpakke skal depositum på 30 % av totalsummen betales med kort ved bestilling. For Kun kampbillett vil kun kortbetaling av totalsum være alternativet. Eventuelle medlemskap MUFC England for medreisende vil da måtte betales med kort via Min Manchester-tur i etterkant.
  • Du får som nevnt link til Min Manchester-tur etter gjennomført bestilling, og der inne vil all kommunikasjon og informasjon vedrørende turen være. Det er også herfra du etterhvert kjøper tilleggsprodukter som kamptransport, omvisning, Kick off og ekstrakamp.
  • Du sjekker status på ditt medlemskap på din profil på united.no. Dersom du har problemer kan du kontakte oss her.

    På forsiden nå: