Heldig poengdeling

Tyler Blackett og de andre juniorene var heldige som klarte 1-1 hjemme mot Middlesbrough.

Etter å ha tapt de to første kampene i serien, hadde Uniteds U18-lag begynt å få fart på sakene og vunnet de to siste kampene. I dag ventet Middlesbrough på Carrington, og gjestene fikk en drømmeåpning på kampen. Allerede etter 29 sekunder ble et innlegg headet tilbake i feltet igjen, og Jordan Jones sendte laget fra Nordøst-England i føringen.

Både Gyliano van Velzen og Declan Dalley hadde muligheter til å utlikne, men i andre enden av banen var Charlie Wyke giftig for gjestene. Allikevel ble det kun den ene scoringen før pause.

Like etter sidebytte startet Uniteds beste periode i kampen. Van Velzen bommet på nok en gigantsjanse da stolpen nektet han scoring etter Tyler Blacketts innlegg, men ikke lenge etterpå fikk De unge djevlene hull på byllen. Joe Rothwell prøvde lykken utenfor 16-meteren og hamret ballen inn i nettmaskene.

Boro tok over igjen etter utlikningen, men både Sam Byrne og Mats Møller Dæhli hadde sjanser for United. Nærmest var imidlertid Jones sin andre scoring for dagen, men treverket stoppet Middlesbrough-spillerens fantastiske avslutning. Dermed endte det 1-1 – noe United bør si seg godt fornøyde med.

United: Liam Jacob, Luke Hendrie, Declan Dalley, Luke McCullough, Tyler Blackett, Gyliano Van Velzen, James Weir, Joe Rothwell (Ben Pearson 53), Jack Barmby, Sam Byrne, Mats Møller Dæhli*

Ubenyttede innbyttere: Joe Coll, Kenji Gorre, Charni Ekangamene

MANCHESTER UNITED – MIDDLESBROUGH 1-1
0-1 Jordan Jones (1)
1-1 Joe Rothwell (53)

UNITED.NO FULGTE KAMPEN:

1. OMGANG:

1 min: Kampen er i gang.

1 min: United – Boro 0-1 Drømmeåpning for gjestene! Et innlegg mot bakre stolpe blir headet tilbake, og en Boro-spiller kan fra kloss hold sette inn ledermålet.

6 min: Gigantsjanse for Van Velzen! Lavt innlegg fra Blackett, men av en eller annen grunn setter Van Velzen den himmelhøyt over.

20 min: United blir presset av et solid Middlesbrough-lag. Fortjent ledelse.

41 min: Boro prøver seg fra drøye 16 meter, men skuddet går like utenfor.

45 min: PAUSE. 0-1.

2. OMGANG:

46 min: 2. omgang er i gang.

53 min: UNITED – BORO 1-1 United er tilbake i kampen! Van Velzen h4 først ballen i stolpen, og like etterpå scorer Joe Rothwell på et vakkert langskudd!

53 min: Bytte: Pearson kommer inn for Barmby.

55 min: Nok en stor United-sjanse, men en fantastisk redning hindrer Sam Byrne sitt første mål for United.

60 min: United har åpnet denne omgangen mye bedre. Denne gangen er det Dæhli som er nære ved å sette ballen i mål, men avslutningen fra hjørnet av 16-meteren går like utenfor.

75 min: Boro har skapt flere gode sjanser de siste minuttene. United har mistet grepet om kampen.

81 min: En Boro-spiller skrur ballen i tverrliggeren, men United slipper med skrekken.

90 min: SLUTT. 1-1. United er heldige som får ett poeng. Sett bort fra en god periode i begynnelsen av andre omgang var det Boro som styrte kampen.