Vant etter dramatiske sluttminutter

LIVE: United trakk det lengste strået, men det var et lite mirakel at Stoke ikke scoret på slutten.

For spillerne er desemberperioden tøff. Kampene kommer tett som hagl, og det er liten tid til restitusjon.For supporterne er desember imidlertid en ren nytelse. Det er kort tid mellom kampene. Det er ingen landslagspauser. Det er en fotballfest.

Det er kun tre dager siden Manchester United sist var i aksjon, men tirsdag kveld braket det løs igjen. Stoke kom på besøk, og United håpet å kopiere den solide forestillingen fra hjemmekampen mot Hull.

United fikk det ikke like lett som mot Hull, men vant allikevel mot gjestene fra Stoke-on-Trent. Marouane Fellaini sendte vertene i føringen, før N’Zonzi utlignet like før pause. I andre omgang sørget Juan Mata for at det endte 2–1, da han tilsynelatende skrudde et frispark rett i mål.