Her er vår spillerbørs

Vår journalist Bjarte Valen har som vanlig trillet børskarakterer.

Supporterklubbens journalist, Bjarte Valen, har som vanlig delt ut sine børskarakterer, her etter torsdagens 3-0-seier mot St. Etienne i Europa League.

Her kan du se snittet til samtlige spillere hittil i sesongen.

Sergio Romero – 6
Både Romero og United levde farlig flere ganger før pause. Franskmenene skjøt med grovkalibret, men finsiktet var heldigvis ikke innstilt. Hadde en rolig kveld tross alt.

Antonio Valencia – 6
Angrepsvillig som vanlig, men noe rufete i forsvar og hadde noen merkelige valg. Nær ved å besørge 2-0 da skuddet hans strøk stolperoten. Spilte seg opp etter pause, men ikke på det nivået vi har sett ham tidligere denne sesongen.

Eric Bailly – 5,5
Stygg feilpasning tidlig i kampen ga gjestene er gylden mulighet etter bare få minutter. Visse kommunikasjonsproblemer med Valencia på høyrebacken. Hadde litt trøbbel med å komme skikkelig opp i St. Etiennes spillere, men ble reddet av farten ved et par anledninger. Hadde også flere gode involveringer og blokkeringer før pause. Skikkelig livredder da Hamouma fikk vendt opp og avsluttet på tampen av 1. omgang. Spilte seg opp etter pause, men en heller svak kamp av den ellers så stødige midtstopperen.

EN HELLER SVAK KAMP: Dommen over Eric Bailly torsdag.

Chris Smalling – 7
Ryddet tidlig opp etter stygg feilpasning av stopperkollega Bailly. Fikk en solid smell i duellen med gjestenes katein Perrin, men det gikk verst utover franskmannen.  Ryddet opp det meste som kom i luften og hadde brukbar kontroll. Forsvarets beste.

Daley Blind – 5,5
Visse problemer i begynnelsen og gjennom det meste av 2. omgang. Tidvis gikk det rett og slett i kjappeste laget for Blind som slet med å komme opp i motstanderne. Bedre i angrep enn forsvar.

Ander Herrera – 6
Terrier på midten. Flink til å gjøre seg spillbar og jobbet utrettelig. Slurvet likevel uvanlig mye før hvilen. Hevet seg etter pause, men var ikke så dominant som tidligere. Fikk et gult kort som gjør at han må stå over returoppgjlret i Frankrike.

Marouane Fellaini – 5,5
Vant mye på hodet, langs bakken gikk det langt tregere. Ble også løpende mye mellom. Det skjønte også Mourinho som trengte mer tempo på midten etter hvilen. Derfor ble det med 45 minutter for belgieren.

45 MINUTTER: Så ble Fellaini byttet ut torsdag kveld.

Paul Pogba – 6,5
Strålende frispilling av Mata som spanjolen brant alene med Ruffier.  Har en finurlig evne til å gjøre enkle ting vanskelig og vanskelige ting enkelt. Tidvis kommer geniale frispillinger og pasninger, noen ganger helt banale feilpasninger. Var imidlertid tilstede i det meste United foretok seg både fremover og bakover. Ble offer for landsmennenes etterslengere gang på gang.

Juan Mata- 5,5
Brant kjempesjanse halvveis ut i 1. omgang. Sluttet likevel aldri å prøve uten å skape så mange farlige sjanser. Ble som vanlig tatt av, denne gangen helt forståelig

Anthony Martial – 8,5
Leken og spillelysten. Fantastisk raid etter knappe halvtimen som hadde fortjent en bedre skjebne. Villig til å utfordre gjennom hele kampen og sørget for en kollektiv svimmelhet på landsmenenes venstreside. Jobbet også pliktskyldig hjemover og er inne i en veldig god periode nå. Fikk stående applaus da han gikk av på tampen. Fullt fortjent. Uniteds beste selv om det var Ibrahimovis som stjal showet.

MARTIAL: Uniteds beste, ifølge Bjarte Valen.

Zlatan Ibrahimovic – 8
Fikk innledningsvis en tøff dag på jobben mot solide franske forsvarere. Banket så frisparket via muren og i mål etter et kvarter. Burde sørget for 2-0 etter Martials fantastiske raid etter halvtimen. Trodde så han hadde headet inn 2-0, men ble korrekt avblåst for offside. Det lå i luften og til slutt kom den andre scorngen. Det var kanskje det enkleste av de 17 målene han har scoret mot St. Etienne da han bredsidet ballen i åpent mål etter 75 minutter. Banket så inn straffen han selv skaffet i sluttminuttene og sørget for sitt første hat trick i United-trøyen.

Jesse Lingard – 6,5
Frisk da han kom inn etter pause. Flere solide raid, men forsvant litt etter hvert. Stor mulighet til å sette inn 3-0, men bommet hårfint på mål. Fikk gult kort.

Marcus Rashford (inn 70) og Ashley Young (inn 85) spilte for kort tid til å få børskarakter.