Én, to, tre, fire (!) scoringer

Ángelo Henríquez fortsetter å herje i Kroatia. Onsdag ble han firemålsscorer.

Dinamo Zagreb har fått en fantastisk start på seriespillet, og står med 11 seirer og to uavgjort på de første 13 kampene.

Onsdag var hovedstadsklubben nok en gang i aksjon, denne gangen i den nasjonale cupen, HR Nogometni Cup. Kampen hadde kampstart allerede klokken 15 skandinavisk tid.

Det så lenge ut til at det skulle gå mot avansement for hjemmelaget på Stadion NK Opatija, etter at Antun Dunkovic sendte Opatija i føringen. 33-åringen var sikker da han fikk sjansen fra krittmerket, og derfra holdt vertene et hardt grep om ledelsen.

Dinamo Zagreb jaktet iherdig på en utligning, og på overtid løsnet det endelig for vertene. Dommeren pekte på krittmerket for andre gang i kampen, og da var ikke Ángelo Henríquez vond å be. Chileneren satte inn 1-1, og sikret dermed ekstraomganger.

Der brukte han åtte minutter på å sende gjestene i ledelsen, før han doblet ledelsen kun tre minutter senere. Hat-tricket var komplett, og Dinamo Zagreb så ut til å ha avgjort kampen.

Tre minutter ut i den andre ekstraomgangen skapte Suker spenning da han reduserte til 2-3. Ángelo Henríquez ville ikke ha noe av spenningen, og syv minutter før slutt avgjorde han kampen med sin fjerde (!) scoring for kvelden.