Diouf ordnet seier

Senegaleseren scoret to da United beseiret Fulham med 2-1. Vi fulgte reservelagskampen på Moss Lane.

Warren Joyce sine gutter overbeviste overhodet ikke, men tok likevel tre poeng da Fulham ble slått 2-1 på Moss Lane i kveld.

Forestillingen foran 378 tilskuere i Altrincham var stort sett en søvndyssig affære, men en skal ikke kimse av United-reservenes evne til å vinne på svake dager. For prestasjonene i dag var svake – slik de også var mot Bury i 2-1-seieren for bare fire dager siden.

Poeng ble det likevel, og mye av æren skal tildeles Mame Biram Diouf, som noterte seg for begge Uniteds scoringer. Senegaleseren var utgjorde en konstant trussel i samfulle 90 minutter, og kunne med litt flaks fort ha notert seg for enda flere nettkjenninger.

Søvndyssig førsteomgang

Førsteomgangen var imidlertid et eneste stort gjesp, og spillmessig ville det seg liksom ikke for United-reservene i kveld. Det lugget i pasningsspillet, det skortet på bevegelse, og igjen lot kampbildet seg prege av slurv i begge leire. Og med tanke på at flere av guttene Sir Alex Ferguson har sagt kan få sjansen mot Leeds spilte, samt både Amos, Macheda og Diouf, var prestasjonene rett og slett skremmende svak.

Mame Biram Diouf var uansett ett av få lyspunkt i kveld, og angriperens nettkjenning like før pause sørget i hvert fall for at noe av inntrykket ble rettet opp.

Ditto andreomgang

Den andre omgangen var – i likhet med den første – alt annet enn hesblesende. Det slurvete kampbildet fortsatte, men innledningsvis kom gjestene fra London på noen farlige visitter. Ben Amos hadde imidlertid en god kamp i United-buret, og rødluggen reddet alt som kom i hans vei. Ja, i hvert fall frem til reduseringen på overtid. Der var han til gjengjeld sjanseløs.

Men før den tid hadde Mame Biram Diouf igjen notert seg for scoring. Denne gangen etter et sjeldent, men vakkert United-angrep. Til slutt fikk den forhenværende Molde-angriperen den takknemlige oppgaven med å nærmest spasere ballen inn til 2-0-ledelse.

Riktignok skapte Fulham litt spenning med den nevnte reduseringen på overtid, men United red av stormen og sikret seg sin andre strake seier.

Manchester United XI: Ben Amos – Michael Keane, Sean McGinty, Marnick Vermijl , Reece Brown – Ezekiel Fryers, Paul Pogba, Matt James (Davide Petrucci)- Mame Biram Diouf, Federico Macheda, Larnell Cole (William Keane.

Ubenyttede reserver: Tom Thorpe, Michele Fornasier, Liam Jacob.

TerminlisteSpillerstatistikkScoringsstatistikkTabellen

United res. – Fulham res 2-1

Turnering: FA Premiership Reserve LeagueSted: Moss Lane, AltrinchamTidspunkt: Mandag 12. september, klokken 20.00 (skandinavisk tid)

_____________________________________________________________________________

FØRSTE OMGANG:

1. min: Kampen på Moss Lane er i gang.

4. min: Mame Biram Diouf blokkerer et oppspill, og ballen lander hos Macheda. Italieneren forsøker å sende spisspartneren gjennom med pannebrasken på første touch, men keeper kommer ut og avverger.

10. min: Gjestene fra London er farlig fremme to ganger på rappen! Først holder Fulham på å stange inn ledelsen da Ben Amos feilberegner et innlegg ute i feltet. Like etter er sisteskansen raskt nede og plukker en avslutning etter nok en crosser. Der er United både heldige og dyktige.

15. min: Fulham ypper seg og kommer til nok en avslutning på mål. Denne gangen redder Ben Amos uten nevneverdige problemer.

20. min: United får frispark på 30 meter, og Paul Pogba forsøker seg med et direkte skudd. Franskmannens forsøk er slettes ikke ueffent, men ballen går et lite stykke utenfor.

23. min: Det er Fulham som har vært nærmest scoring i det vi passerer halvspilt omgang.

26. min: Federico Macheda prøver å styre ballen i det lengste hjørnet fra 20 meter, men treffer ikke skikkelig. Fulhams burvokter redder enkelt.

30. min: Warren Joyce sine gutter har vært temposvake og slurvete denne første halvtimen.

31. min: Gjestene kommer på en kontring, men avslutningen fra god posisjon går langt over.

35. min: Michael Keane rager høyest på en corner, men forsvarsspilleren treffer ikke mål.

38. min: Federico Macheda har hatt en svært, svært frustrerende førsteomgang. Angriperen holder på ballen for lenge, gjør feil valg og sutrer etter balltap.

40. min: Mame Biram Diouf viser styrke når han vender opp med mann i rygg før han smeller til fra god posisjon. Dessverre står ikke avslutningen i stil med resten, og ballen går et godt stykke utenfor.

44. min: 1-0 – Mame Biram Diouf ordner ledelse! Den lynraske angriperen jakter en tilsynelatende håpløs ball, men er våken og snapper opp sløv heading tilbake til keeper. Den forhenværende Molde-angriperen løfter ballen over en utrustende keeper med hodet og ordner 1-0-ledelse.

PAUSE.

ANDRE OMGANG:

46. min: Andre omgang er i gang.

46. min: Davide Petrucci erstatter Matt James.

48. min: Innbytter Petrucci får en god mulighet omgående, men avslutningen fra skrått hold går over.

50. min: United har kommet best i gang etter hvilen.

53. min: Federico Macheda belønnes med gult kort etter å ha vært ute og viftet med albuen.

60. min: Fulham er svært nære utlikning etter et hodestøt på corner, men ballen sniker seg på feil side av stolpen.

65. min: Svært hendelsesfattig på Moss Lane for øyeblikket. Lagene deler broderlig på lærkula, men skaper lite med sjanser.

68. min: United får plutselig to gode sjanser til å doble ledelsen etter et hjørnespark! Pogbas innsvinger finner Sean McGinty, men gjestenes sisteskanse varter opp med en reaksjonsredning. Ballen går imidlertid ikke lenger til Macheda, men angriperens avslutning blir reddet på streken.

80. min: Vermijl og Diouf får hver sin mulighet til å doble ledelsen, men de to klarer ikke sette sjansene.

82. min: 2-0 – Mame Biram Diouf igjen! United varter opp med god angrepsfotball, og til slutt kan senegaleseren bare spasere inn dagens andre scoring. Det var vel også spikeren i den berømte kista.

84. min: Paul Pogba får en god mulighet, men lobben fra skrått hold lander på nettaket.

88. min: Fulham fyrer løs fra 20 meter, men Ben Amos er raskt nede og holder.

89. min: 2-1 – Fulham får reduseringen! Ben Amos er rett og slett sjanseløs på skuddet fra 20 meter, og det er ny spenning i kampen.

90. min: William Keane kommer inn for Larnell Cole.

90. min: Det legges til fire minutter. Kan Fulham komme tilbake?

KAMPEN ER SLUTT. UNITED-RESERVENE VINNER 2-1.