Der røk vel fjerdeplassen?

LIVE: Det så så bra ut da Antonio Martial sendte United opp i 2-1-ledelse. Men så raknet det, og West Ham gikk seirende ut av kampen med 3-2.

En enorm skuffelse selvsagt, etter at United i noen få minutter fikk låne 4. plassen på Premier League-tabellen. Nå tilhører den igjen Manchester City, som går til Champions League om de unngår tap til helgen. Vi kan jo håpe, men faktum er at skjebnen ikke lenger ligger i Uniteds hender.

Laget spilte en uhyre svak førsteomgang, men kom mye bedre med etter pause. Likevel er det ikke til å stikke under en stol at West Ham var klart best over 90 minutter, og fortjente seieren.

Vi fulgte historiens siste kamp fra Upton Park:

West Ham 3-2 United

Premier League
Upton Park, 10. mai 2016
Dommer: Mike Dean

10. min.: 1-0 Sakho
51. min.: 1-1 Martial (Mata)
72. min.: 1-2 Martial (Rashford)
76. min.: 2-2 Antonio
80. min.: 3-2 Reid

West Ham: Randolph, Antonio, Reid, Ogbonna, Cresswell, Noble (c), Kouyate, Sakho, Lanzini, Payet, Carroll G
Benken: Spiegel, Tolkiens, E.Valencia, Obiang, Collings, Moses, Emenike

United: De Gea, Valencia G (Januzaj, 87.), Smalling, Blind, Rojo, Herrera G (Lingard, 83.), Schneiderlin (Carrick, 46.), Rooney, Mata, Rashford, Martial G
Benken: Romero, Borthwick-Jackson, Jones, Memphis

—————————————————

90+4: Det er slutt på Upton Park.

Fire minutter legges til.

90: Martial med farlig innlegg, men til ingen nytte.

87: BYTTE: Valencia ut, Januzaj inn.

86: Så holder det på å gå galt igjen, men bare nesten.

83: BYTTE: Lingard inn, Herrera ut.

80: MÅL og nå er det all grunn til å fortvile. Nok en gang er det frispark og innlegg fra Payet, og Uniteds midtforsvar er ute og sykler. Det utnytter Winston Reid til å sende West Ham opp i 3-2.

Men ingen grunn til å fortvile ennå. United har kommet langt bedre med i denne omgangen.

76: 2-2!!! Nei, og nei. Antonio header ballen helt opp i krysset etter pasning fra Payet. De Gea er sjanseløs.

GettyImages-530271944 (1)

Martial stormet oppover venstresiden, skar inn foran backen og satte ballen i mål fra spiss posisjon. I øyeblikket er United nummer 4 på Premier League-tabellen.

72: MÅÅÅÅÅL!!!! 2-1 til United etter fantastisk soloprestasjon av Anthony Martial! Strålende brudd av Rooney på midten. Han fant Rashford før resten handlet om Martial.

70: GULT KORT igjen, denne gang til Antonio Valencia. Farlig frisparkposisjon for Dimitri Payet! Høyt over!

69: GULT KORT  til Andy Carroll. Irritert etter å ha blitt lurt god av Daley Blind.

67: NESTEN! Så viser Martial seg like verdifull bakover som forover. Står på streken og hindrer Carroll i å sende West Ham i 2-1-ledelse.

65: Marcos Rojo ødelegger et lovende angrep med en elendig pasning. Men United kommer igjen. Nydelig pasning igjennom til Rashford, som hælsparker inn foran mål. Ballen er innom en West Ham-spiller før den triller ut over dødlinjen. Det burde ha blitt dømt corner, men ble det ikke.

62: Innlegg fra Mark Noble, Andy Carroll møter på bakre, men United får klarert. Kunne fort blitt skummelt.

59: Nok en corner til West Ham. Smalling med armen rundt Carroll og ballen går til utspark fra De Gea.

58: GULT KORT til Martial. Stikker ut foten mot Kouyate, så ingenting å si på kortet. Verre er det at han så ut til å få seg en skikkelig smell.

56: Ballen løftes over muren og stusser i bakken, hvor Sakho er på plass og header – over! Nok en kjempesjanse for Hammers.

55: Smalling har sine problemer med Andy Carroll, og nå holder han så lenge at Mike Dean ikke har annet å gjøre enn å blåse for frispark.

55: Payet med avslutning like utenfor.

Oi, den var viktig! Flott spill på høyresiden i forkant, og strålende jobb av Juan Mata.

51: 1-1!!!!! Anthony Martial setter ballen i mål for åpen kasse etter innlegg fra Mata!

48: Valencias innleggsforsøk treffer armen på Cresswell, men Dean nøyer seg med corner. Høyt mot bakre, men for høyt til at Martial får kontroll.

47: United med frispark ute til venstre. Rooney skrur inn i feltet, men West Ham får hindret farligheter.

46: Og der er vi igang igjen. Michael Carrick har kommet inn for en svak Morgan Schneiderlin.

En svak omgang fra Uniteds side. Det må helt andre saker til i 2. omgang. Hvis ikke, kommer dette til å gå helt galt. Det positive er at det fortsatt bare står 1-0 til hjemmelaget.

ms
Svak førsteomgang av MORGAN SCHNEIDERLIN, førte til at han ble ofret i pausen.

PAUSE

45+1: Martial går i bakken like innenfor streken, men Dean veiver videre. Gikk nok litt for lett ned der.

45: Rooney sleiver ballen inn i feltet mot Martial. Han blir dessverre stående på feil fot, og dermed er sjansen forspilt.

43: Corner fra Payet, og Sakho – som får stå helt alene, header over. Nok en bra mulighet for hjemmelaget.

42: Rojo med uvøren takling, men han slipper unna kort. Payet banker frisparket inn i feltet, men der stiger Smalling til værs og får headet unna.

41: En liten periode med bedre spill,  før det hele renner ut i sanden.

36: Payet går ned i duell med Valencia, og United velger å stoppe spillet ved å sende ballen til innkast. Alt til sin tid; veldedighet kan vente til en annen dag…

34: STOR UNITED-SJANSE! Strålende innlegg av Rooney mot Rashford, men en forsvarer kommer seg imellom og header til corner.

Ander Herrera of Manchester United is chased by Manuel Lanzini of West Ham United during the Barclays Premier League match between West Ham United and Manchester United at the Boleyn Ground on May 10, 2016 in London, England.

32: West Ham er farlige når de setter fart fremover. Payet får plutselig en god mulighet, men for en gangs skyld er det mye å utsette på avslutningen. Han setter ballen både utenfor og langt over.

31: Presisjonsnivået er rett og slett for dårlig. Nå var det Rooney som misset i sitt forsøk på å nå Martial på venstrekanten. Synd, for det var potensial i det angrepet.

28: Fine tendenser av United. Valencia og Martial kombinerer på høyrekanten, men når innlegget kommer blåses det for frispark på Mata.

27: Godt, hardt skudd av Lanzini, men ballen suser en meter utenfor.

21: Oioioioiiii. Ballen havner i nettet bak De Gea, men United reddes av linjemannen som har sett ballen passere bak dødlinjen på veien inn i feltet. Puhhh, der var vi heldige.

19: KJEMPESJANSE for West Ham! Daley Blind sovner helt hen og plutselig kan Andy Carroll storme alene mot De Gea. Avslutningen er heldigvis svak, rett på De Gea, som redder med en beinparade.

18: West Ham på farten igjen. Det ender med skudd rett på De Gea fra Payet.

17: United sliter med å få til noe konstruktivt i øyeblikket.

14: Corner for West Ham. Langt ut,  hvor Noble står klar med sleggen, uten å lykkes.

En tidlig kalddusj for United, som virket å ha god kontroll frem til Schneiders slurv. Men det er 80 lange minutter å gjøre noe med det.

wh

10: MÅL 1-0 til West Ham! Svak klarering, innlegg tilbake av Lanzini, og Sakho plasserer ballen ned i hjørnet.

9: Stygg feilpasning fra Schneiderlin fører til sjanse for hjemmelaget.

7: Strålende langpasning fra Blind mot høyreflanken, men det kommer ingenting ut av det.

5: Martial rykker på venstre, men får en litt dårlig touch og ballen ruller utover dødlinjen.

4: Upresis langpasning fra Blind, men United tar ballen tilbake.

3: United har fått kontroll på situasjonen og triller ball på egen halvdel.

1: Frispark til West Ham etter inngripen av Schneiderlin. Payet finner Cresswell som legger inn. Kaos foran mål; Carroll oppe og header, hjemmelaget vil ha straffespark. Mike Dean vinker videre, helt korrekt.