Dæhli scoret to

Mats Møller Dæhli ble tomålsscorer i Manchester United U18s 2-1-seier mot West Bromwich. Vi fulgte kampen.

United spilte god fotball i starten og styrte kampen fullstendig. Det var bare et tidsspørsmål før det skulle gi belønning, og etter tolv minutter kom scoringen da Mats Møller Dæhli scoret sitt første mål for klubben. Han ble spilt gjennom alene mot keeper og scoret sikkert.

West Bromwich stormet i angrep etter scoringen og satte ballen i mål bak Liam Jacob, men målet ble annullert. Like etterpå ble Jones felt inne i Uniteds 16-meter av Luke McCullough, og dommeren pekte på straffemerket. Jones tok straffesparket selv og utliknet for gjestene.

Paul McGuinness’ menn fortsatte å ha kontroll, men fem minutter før pause var det West Bromwich som igjen fikk en scoring annullert for offside. Adnan Januzaj holdt på å gjøre det verre for Birmingham-laget minuttet senere, men skuddet hans strøk stolpen.

Andre omgang startet på samme måte. United spilte god fotball, men klarte ikke å spille seg til de helt store sjansene før Dæhli dukket opp igjen etter 65 minutter. Tyler Blackett hadde et bra overlap på venstre side og slo et minst like godt innlegg. På bakre stolpe ventet nordmannen som sendte United i føringen. Dæhli var sammen med Jack Rudge og Januzaj Uniteds beste spillere, og styrte kampen på bra vis.

West Bromwich var nære ved å utlikne seks minutter senere. Liam Jacob hadde en god redning, men Albions-spillerne mente ballen var over mållinjen. Det mente ikke linjedommeren som vinket spillet videre. Frustrasjonen spredde seg hos bortelaget, som fikk Jamie Edge utvist ti minutter før slutt for munnbruk.

Kampen ebbet ut og United tok dermed tre viktige poeng, for å ikke bli helt hektet av i medaljekampen.

KAMPENESPILLERNESCORINGENETABELLEN

Manchester United (2-1) West Bromwich

12 min: Dæhli 1-015 min: Jones 1-165 min: Dæhli 2-1United: Liam Jacob, Luke Hendrie (Sam Byrne 58), Luke McCullough, Tyler Blackett, Charni Ekangamene, Jack Rudge, Mats Møller Dæhli, James Weir, Adnan Januzaj, Gyliano Van Velzen, Jack Barmby (Donald Love 81).Ubenyttede reserver: Jonny Sutherland. Matt Wilkinson

1: Kampen har startet

10: United styrer spillet i starten av kampen.

11: Og der kommer belønningen! Dæhli ble spilt gjennom alene mot keeper og gjorde ingen feil. 1-0 til United!

12: West Bromwich får en scoring annulert for offside.

14: WBA utlikner på straffespark av Jones, etter å selv ha blitt felt av McCullough.

20: United er det beste laget, og er uheldige som ikke leder.

40: Enda en West Bromwich-scoring blir annulert for offside.

42: Januzajs skudd stryker stolpen etter en pasning av Van Velzen

45: Pause

46: Kampen er igang igjen

58: Luke Hendrie går ut, Sam Byrne kommer inn.

65: Dæhli med sin andre scoring for dagen, 2-1 til United! Tyler Blackett slo et herlig innlegg fra venstre og på bakre stolpe sto Dæhli og ventet.

70: United virker å ha kontroll på kampen. Jack Rudge spiller strålende.

71: West Bromwich nære ved å score, men en god redning av Liam Jacob hindrer dem. WBA-spillerne mener ballen er inne, men assistentdommeren sier nei.

81: Donald Love kommer inn for Jack Barmby

82: WBA-spiller Jamie Edge får rødt kort etter å ha sagt et eller annet til dommeren.

90: Slutt.