Da O´Shea storspilte som keeper

Ryan Giggs, Nemanja Vidic, Cristiano Ronaldo og Paul Scholes scoret målene for United i den imponerende 4-0-seieren mot Tottenham på White Hart Lane 4. februar 2007.

Det var likevel en annen United-spiller som stjal showet denne kalde februardagen i Nord-London.

Med drøye fem minutter igjen av kampen måtte United-keeper Edwin van der Sar gi seg med skade. United hadde brukt alle tre byttene og John O´Shea, som hadde erstattet Ryan Giggs bare noen minutter i forveien, måtte ta på seg den grønne trøya og keeperhanskene.

«Poteten» O´Shea hadde praktisk talt spilt i samtlige posisjoner for United som utespiller, men kunne nå legge til keeper på cv-en sin.

Som videoen viser holdt han nullen, og United vant ligaen tre måneder senere.