city_gjorde_jobben

City gjorde jobben

,

City nærmet seg United på tabellen etter 2-0-seier på Molineux, og sendte samtidig ulvene ned i Championship.

Manchester United rotet bort to poeng de siste ti minuttene i 4-4-kampen mot Everton på Old Trafford søndag. Dermed hadde City muligheten til å redusere Uniteds forsprang til tre poeng foran møtet mellom Manchester-lagene på Etihad. I så fall måtte Wolverhampton slås på Molineux søndag ettermiddag.

Wolves hang brukbart med på notene i starten av kampen, men greide ikke å stoppe de lyseblå da Sergio Agüero brøt gjennom etter en snau halvtime og ordnet 1-0 til City. Bunnlaget Wolverhampton måtte ha tre poeng for i det hele tatt ha noen teoretisk mulighet til å sikre plassen i Premier League, men alt håp ble drept et kvarter før slutt da Samir Nasri doblet Citys ledelse.

2-0 ble også sluttresultatet på Molineux, og Manchester City tok med dette inn 2 poeng på United denne søndagen. Avstanden mellom lagene er nå på tre poeng, og det er duket for en skikkelig seriefinale på Etihad i neste runde (mandag 30. april). Mens Manchester-lagene kjemper om tittelen, er det nå klart at Wolverhampton blir å finne i Championship neste sesong.

KOMMENTARER

Andreas Rønningen Sandbu

Velkommen til en debatt rundt United og saken du her har lest, men vennligst vis normal folkeskikk når du ytrer deg. Vi vil ikke godta trakassering av andre debattanter, trusler, hatske meldinger eller overdreven stygg ordbruk. Husk at dette leses av barn og unge, og at en sak gjerne har flere sider. Vis respekt og bidra til at kommentarfeltet beriker united.no.
Alle lenker til blogger, reklame eller andre nettsteder vil slettes fortløpende.

Dag Langerød, ansvarlig redaktør.

    Det er ingen kommentarer ennå, hvorfor ikke bli den første?

Du må være betalende medlem i Supporterklubben for å kommentere.
Ikke medlem? Registrer deg her


3 -0 PRL
Everton (B)
26.04.2015
06
Dager
West Bromwich Albion (H)
02.05.2015, kl 18:30
TV2 SpP, ViaFot (S), 6'eren
13
Dager
Crystal Palace (B)
09.05.2015, kl 18:30
TV2 SpP, ViaFot (S), 6'eren
21
Dager
Arsenal (H)
17.05.2015, kl 17:00
TV2 SpP, ViaFot (S)
28
Dager
Hull City (B)
24.05.2015, kl 16:00

Siste kommentarer:

MUSCS Nettbutikk

Treningstrøye Squad, voksen

449 Standardpris 399 Medlemspris
Gå til produkt