Avgjorde på overtid

OPPDATERT 17.00: U18-laget sikret tabelltopp, da de slo Everton 2-1 i lørdagens seriekamp.

Premissene foran lørdagens kamp mot Everton på Aon Training Complex var følgende: United befant seg på andreplass i Barclays U18 Premier League, Gruppe Nord, ett poeng bak blåtrøyene fra Merseyside.

Tøff start

Derfor var det viktig for Paul McGuinness’ unggutter å ikke tape på Carrington, og i starten av kampen virket det som at nervøsiteten preget dem noe.

Men, etter 26 minutter ble Andreas Pereira dratt ned i feltet og fikk straffe. Belgieren tok selv straffen, og banket den i mål.

Bedre i andre omgang

United holdt ledelsen til pause, og i andre omgang viste de seg også som et mye bedre spillende lag, som i lang tid holdt Everton unna de store sjansene.

Desverre skulle det ikke holde helt inn, for med mindre enn ti minutter igjen på klokka, fikk bortelaget straffe, som de scoret på.

Vant på United-vis

Men det skulle ikke ende slik. Flere av tilskuerne var på vei opp fra setene sine, og vi var langt inne i tilleggsminuttene, da Sean Goss dro seg fri og sendte ballen i mål, til ellevill jubel fra lagkameratene.

Seieren sikrer tabelltopp for United frem til neste helgs møte med Middlesbrough, som etter lørdagens runde ramlet fra 5. til 7. plass.

Manchester United 2-1 Everton

26. min: 1-0 A.Pereira (str.)
83. min: 1-1 Green
90.+3 min: 2-1 Goss

Uniteds startellever: Joel Pereira, Saidy Janko, Ben Barber, Callum Evans, Ryan McConnell, Sean Goss, Josh Harrop, Matt Willock, James Wilson (Ashley Fletcher 71. min), Andreas Pereira, Devonte Redmond (Demetri Mitchell 86. min)

Innbyttere: Dean Henderson, Nicolas Ioannou, Cameron Borthwick-Jackson