Her avgjør Welbeck

KAMPREFERAT: Her knuser Danny drømmen vår. United tapte 1-2 hjemme mot Arsenal og røk ut av FA-cupen.

Manchester United: De Gea, Valencia, Smalling, Rojo, Shaw (Jones fra 46), Blind, Herrera (Carrick fra 46), Di Maria, Fellaini, Young, Rooney

Arsenal: Szczesny, Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Coquelin, Cazorla, Oxlade-Chamberlain, Ozil, Alexis, Welbeck

Det ble et fyrverkeri av en 1.omgang på Old Trafford med to lag som benyttet enhver sjanse til å gå i angrep.

Arsene Wenger startet med Olivier Giroud på benken, men det var Arsenal som åpnet kampen best. Alexis Sanchez var farlig frempå etter snaue tre minutter, men heldigvis for Unted og De Gea kom Chris Smalling til unnsetning og fikk blokkert avslutningen til Arsenal-spilleren.

Herlig Heading

United fikk imidlertid ristet av seg de verste åpningsnervene og kom kjapt med i kampen. Marouane Fellaini fikk en brukbar sjanse men valgte å vende opp inne i Arsenal-feltet fremfor å avslutte på direkten og Arsenal-forsvaret fikk klarert.

Like etter hadde Young en bra mulighet, men i ubalanse blåste han ballen over.

UTLIGNING: Wayne Rooney med en strålende heading som bragte balanse i regnskapet

Kampen var preget av to lag som hadde et voldsomt tempo, men også mange feilpasninger av begge lag.

Etter 25 minutter kom det første målet da en av 1. omgags store spillere Alex Oxlade-Chamberlain tråklet seg gjennom et United-forsvar i ubalanse, fant en fremmadstormende Nacho Monreal som satte ballen behersket i mål. Et nydelig angrep av gjestene og United trengte å respondere.

Det gjorde da også Van Gaals gutter. Angel Di Maria på høyrekanten hadde foret United-spissene med flere innlegg og bare tre minutter etter Arsenals scoring sendte han et perfekt innlegg til Rooney som stupheadet inn 1-1.

En fantastisk scoring og et glimrende tilsvar til Arsenal fra Di Maria og Rooney.

Men dramatikken var ikke slutt med det.

Danny Welbeck ble stanset av Marcos Rojo og gikk i bakken innenfor 16-meteren. På grensen til straffe selv om forséelsen begynte utenfor 16-meteren.

Valencia-tabbe

Louis van Gaal benyttet pausen til å rokkere litt på laget. Ut gikk Luke Shaw og Ander Herrera og inn kom Phil Jones og Michael Carrick.

United begynte 2. omgang best og Rooney var farlig frempå med en heading tidlig i omgangen, men den gikk til side for mål.

Tempoet i 2. omgang falt et hakk eller to, noe som ikke var unaturlig etter den tidvis heseblesende 1. omgangen.

Sanchez var farlig frempå etter en Smalling-tabbe, men Valencia fikk blokkert skuddet som endte i klypene til De Gea.

Så kom et øyeblikk Antonio Valencia vil glemme raskest mulig.

Et tilbakespill til De Gea ble altfor løst og Danny Welbeck snappet et løse tilbakespillet, rundet en utrusende De Gea og satte ballen i det åpne målet.

Ikke lenge etter fikk Chris Smalling en kjempesjanse til å utligne da Carrick stusset en corner rett i føttene hans. Midtstopperen klarte imidlertid ikke å treffe mellom stengene og avsluttet over mål fra kloss hold.

Hugo Bellerin var heldig som slapp unna rødt kort da han felte Ashley Young. Arsenal-backen hadde allerede gult kort på det tidspunktet.

United fortsette imidlertid å trykke på og var utvilsomt det førende laget etter pause.

Fellaini heading fra kloss hold ble reddet på streken.

Di Maria utvist

Med 15 minutter igjen av oppgjøret på Old Trafford gikk Angel Di Maria noe lett overende. Dommer Michael Oliver svarte med å gi argentineren gult kort. Di Maria svarte med å dra i dommerens drakt for å få hans oppmerksomhet og dermed ble gult til rødt.

En unødvendig og noe tankeløs handling fra Di Maria, men en ganske prippen avgjørelse av pipeblåseren i gult.

Dermed måtte United jage kampen med 10 mann. Trist for Di Maria hadde en av sine beste kamper på evigheter før det røde kortet.

United slet med å skape de store sjansene med ti mann.

Fire minutter før slutt stormet Adnan Januzaj inn i Arsenal-feltet. Han kom seg forbi Monreal, men gikk i bakken. Nok en gang ropte United på straffe, men dommer Oliver dro frem det gule kortet til Januzaj som så ut til å falle veldig lett.

United forsøkte og forsøkte, men tiden var i ferd med å renne ut.

Dommeren la til fem minutter, men United klarte aldri å bygge opp det nødvendige trykket med ti mann.

Dermed endte FA-cup-eventyret i kvartfinalen for United.