Ángelo Henríquez reddet æren

Ángelo Henríquez var med fra start da hans Dinamo Zagreb gjestet Red Bull Arena i Europa League torsdag kveld. I forkant av kampen hadde kroatene plukket med seg tre poeng fra kampen mot Astra Giurgiu, hvorpå de led et knepent tap på Celtic Park den påfølgende runden.

Det skulle ikke gå noe bedre mot Salzburg, for etter 13 minutter sendte Alan vertene i ledelsen. Og det var et stykke brasiliansk magi som skulle bli avgjørende, da samme mann doblet ledelsen like før hvilen. I andre omgang gjorde landsmann André Ramalho 3-0, før Alan sikret seg hattricket allerede etter 52 minutter.

Dinamo Zagreb fikk allikevel reddet noe av æren, og reduserte 81 minutter ut i kampen ved Arijan Ademi som mottok ballen alene med keeper etter en nydelig hælflikk fra Ángelo Henríquez. Åtte minutter senere var vår mann på farten igjen, og sikret seg nok en nettkjenning. Chileneren løp seg fri på en kontring og avsluttet på tradisjonelt måltjuvvis, med et lavt høyrefotet skudd til side for keeperen.

4-2 til et Salzburg i knallform ble også sluttresultatet, men når alt kommer til alt gir vel de fleste av oss beng i Dinamo Zagreb utover vår chilenske venn, og han var det lite å utsette på. Han står nå med 10 mål på 13 opptredener for hovedstadsklubben, hvorav fem har vært fra start.

Se alle målene i videoen under. Henríquez-showet begynner rundt 3:10.