Rooney svarer på kritikken

Les hva United-kapteinen sier om all uroen rundt sin egen posisjon.

Publisert Sist oppdatert

Rooney var gjest hos Helen Evans og David May i MUTV, sammen med bokser Anthony Crolla og treneren hans. Her innrømmet han at de siste åtte dagene med tap mot Manchester City, Feyenoord og Watford var vonde.

Kritikk fra media hører med når resultatene ikke går vår vei, sa klubb og landslagskapteinen.

– Sånn er fotballen, tror jeg. Vi taper tre kamper på rad og så klart skal alle snakke om det. En dårlig uke, åtte dager faktisk, med tre tap, men nå er det viktig å fokusere på hvordan vi responderer og kommer oss igjennom dette.

Rooney har også mottatt krass kritikk fra eksperter og supportere den siste tiden, om den generelle formen hans.

– Dette er noe jeg har opplevd igjennom hele karrieren min, men kanskje mer intenst nå i det siste. Sånn er fotballen. Jeg lytter til treneren min, lagkameratene og de nærmest meg. Hva alle andre mener blir for meg bare tull.

– Jeg må trene godt, jobbe hardt og det er noe jeg har gjort igjennom hele karrieren min. Jobbet hardt og gjort mitt ytterste for laget.

Posisjonen

Mange har stilt spørsmål i det siste om hvor Rooney egentlig burde spille. Mourinho var klar i sin sak på sin første pressekonferanse; Rooney er ingen midtbanespiller. Allikevel, så har han figurert der ved flere anledninger denne sesongen.

tr23

Stemningen på vei opp

– Vi vant i går, nå er det tre hjemmekamper før landslagspausen og det er viktig at vi vinner disse for å få sesongen på rett kjøl igjen.

– Cupkampene mot lag fra lavere divisjoner er alltid vanskelige. Vi måtte holde fokus hele veien for å sikre avansement. Sett bort i fra straffen de fikk, vil jeg si at vi hadde god kontroll på kampen.

Om Manchester City i fjerde runde

– Personlig synes jeg det er en perfekt trekning. Med tanke på hvordan det gikk i oppgjøret i serien, er det en perfekt mulighet for oss å ta hevn på. Atmosfæren kommer til å være fantastisk. Jeg tror City kommer til å ha med seg 7-8000 supportere hit, noe som bare vil gjøre atmosfæren enda bedre. Rett og slett en herlig trekning for oss.

Mourinho jobber hardt  

– Han har vært fantastisk siden han kom inn. Alt har forandret seg, til det bedre. Treningene har vært veldig bra, og det er interessant å se hvordan han forbereder seg til kampene rent taktisk.

– Vi kommer til å slå tilbake, og vi vil konkurrere om sølvtøy allerede denne sesongen, slår Rooney fast.

Powered by Labrador CMS