Imponert over holdningene

José Mourinho forteller om en revansjesugen Memphis Depay som har gjort et solid inntrykk i sommer.

Publisert Sist oppdatert

Memphis Depay ble beskrevet som et av de største talentene i verden etter overgangen fra PSV til Manchester United sist sommer.

– Så han mange ganger

Den unge nederlenderen ble møtt med enorme forventninger da han ankom Old Trafford, men viste bare glimtvis hva som bor i ham.

memphis
– VIL BLI VIKTIG: José Mourinho er sikker på at Mamphis Depay blir en viktig spiller for United denne sesongen.

Til Community Shield-kampen mot Leicester var ikke Memphis en del av troppen, men Mourinho understreker at han har fått et veldig positivt inntrykk av unggutten og er sikker på at han kan bli en nøkkelspiller for United denne sesongen.

– Jeg vil ikke snakke så mye om forrige sesong hva angår Memphis. Den spilleren jeg kjenner er den jeg så i VM i 2014 og som jeg så mange ganger da han spilte for PSV. Det er en spiller jeg vil beholde og jeg vil gjøre alt (for å få ham til å lykkes red. anm), sa Mourinho til journalistene på den andre delen av fredagens pressekonferanse.

– Fokusert på fotball

Memphis Depay er en av spillerne som til stadighet har blitt linket til andre klubber etter Mourinhos ankomst, og den unge nederlenderen fikk et stempel blant United-fansen som en «Bad Boy» sist sesong.

Mourinho har imidlertid fått et helt annet inntrykk. 

semi4
FOKUSERT: José Mourinho har fått et godt inntryk av en revansjesugen og fokusert Mamphis Depay.

– Mange ser at han kjører en fin bil og tenker at dette er en spiller som ikke bryr seg, men det er slett ikke tilfelle. Så langt har jeg sett en god og profesjonell gutt. Han er fokusert på fotballen, men er kanskje litt frustrert etter det som skjedde sist sesong, men han vil slå tilbake, sier Mourinho.

United-manageren understreker at det er behov for en stor stall med det tøffe kampprogrammet United har i vente.

– Det er bare naturlig at spillere er mer fornøyde når de spiller. I september har vi ligacup, Europa League og Premier League, og det vil bli slutten for den frustrerende tiden for disse spillerne. Alle vil slippe til i denne perioden og jeg har fremdeles tro på Memphis, fastholder Mourinho.  

Powered by Labrador CMS