Oppfyller ønske for døende fan

Luke Shaw sørger for at United-supporter med uhelbredelig kreft kan få oppfylt drømmen om å se United spille FA-cupfinale.

Publisert Sist oppdatert

80 år William Moore har fått påvist uhelbredelig kreft i hjernen og familien fortalte til lokalavisen Manchester Evening News at hans siste ønske var å få se United i FA-cupfinalen på Wembley 21 mai.

Shaw kontaktet M.E.N

Etter oppslaget i avisen har familien fått en rekke henvendelser fra United fans som vil tilby 80-åringen sin finalebillett.

En av dem som tok kontakt med M.E.N etter oppslaget, var United-spiller Luke Shaw som vil stille med billetter for Moore.

ls
HJERTE AV GULL: Luke Shaw er ikke langt unna et comeback i United-trøyen. Nå stiller han med billetter til en døende United-supporter som har et siste ønske om å se United i FA-cupfinalen.

Venstrebacken, som ble verdens dyreste tenåring da han kom fra Southampton sommeren 2014, viser at han har et hjerte av gull.

– Det vil være en ære for meg å kunne hjelpe ham til å få sett kampen, sier Shaw til avisen. 

Kjente Duncan Edwards

William Moore fra Newton Heath fikk påvist uhelbredelig kreft i hjernen for bare tre uker siden, bare noen måneder etter at kona Joan døde.

William hadde vært et fast innslag på Old Trafford i mange år helt til Joan ble dement for 15 år siden og han måtte ta seg av henne døgnet rundt.

80-åringen har vært en stor United-fan helt siden han avtjente førstegangstjenesten sammen med Duncan Edwards som 18-åring. 

Datteren Lorraine Phillips sier til Manchester Evening News at hun er overveldet over responsen familien har fått etter at de fortalte historien til William.

– Jeg er helt overveldet og litt «star-struck» at en fra laget vil hjelpe, sier hun. 

 

 

Powered by Labrador CMS