– Blir klar til helgen

REAKSJONER: Les hva Louis van Gaal og spillerne sier etter seieren mot Crystal Palace.

Publisert Sist oppdatert

Et tidlig selvmål av Crystal Palaces Damien Delaney sendte Manchester United foran etter bare fire minutter. Resten av kampen var énveiskjøring fra Uniteds side.

En praktscoring av Matteo Darmian sørget for 2-0 ti minutt ut i andreomgang, og dermed var poengene så å si sikret.

Tre poeng var akkurat det Van Gaal & co. trengte i jakten på en topp-fire-plassering. Nå venter Everton i FA-cup-semifinalen på Wembley i helgen.

Etterpå Palace-kampen kom følgende reaksjoner:

Louis van Gaal:louis van gaal crystal palace

– Jeg er veldig fornøyd med kveldens prestasjon. Vi burde ha vunnet 4-0 eller 5-0. Vi burde ha punktert kampen mye tidligere, og scoret flere mål.

– Vi skaper mange sjanser, og slipper knapt Palace til noen sjanser.

– Selvsagt legger vi press på City og Arsenal nå. Sistnevnte spiller mot West Bromwich i morgen – og det kan bli tøft for dem.

– Å velge lørdagens lag blir ikke særlig vanskelig. Jeg følger filosofien min, og velger etter det jeg ser spillerne prestere.

Chris Smalling:

– Ja, jeg blir klar til helgen. Det var ikke noe alvorlig, sier Chris Smalling om smellen han fikk mot slutten.

– Dette var en komfortabel seier. Et steg opp fra lørdagen. Vi skapte mange sjanser, så nå har vi en godfølelse før kampen på lørdag.

– Vi har en tendens til å kontrollere veldig på Old Trafford, uten å skape de store sjansene. Vi ser jo bare hvor mange store sjanser vi skaper etter å ha fått et tidlig førstemål.

– Det var bra at vi kom i scoringsposisjon så ofte. Vi kunne ha scoret flere – det hadde vi fortjent etter kveldens prestasjon.

Matteo Darmian:

– Jeg tror det er det beste målet jeg har scoret, men forhåpentligvis kommer det et til etter hvert.

– En annen grunn til at det var et herlig mål var at det var mitt første for klubben, og det på Old Trafford foran våre egne fans. Jeg er veldig fornøyd nå.

Powered by Labrador CMS