– Vi stjal tre poeng

REAKSJONER: Louis van Gaal er dønn ærlig i intervjuet etter kampen.

Publisert Sist oppdatert

United klarte å dra i land enn 1-0-sliteseier mot Everton søndag, og klatret med det forbi West Ham på tabellen og opp på 5. plass.

Det skjedde etter at akademigutta Marcus Rashford og Timothy Fosu-Mensah kombinerte lekkert før sistnevnte serverte Anthony Martial, som på bakerste stolpe satte inn 1-0.

Og med det var Uniteds 1000. scorede mål på Old Trafford i Premier League et faktum.

Etterpå ble følgende sagt:

Louis van Gaal

– Vi stjal seieren. Vi spilte ikke så bra, sier Van Gaal innledningsvis.

– Vi scoret et fantastisk mål, men de kunne ha scoret minst to mål. Vi var veldig heldige.

– De spilte litt annerledes enn forventet. Men vi var bedre i andreomgang etter å ha justert litt. Men vi har fremdeles spilt mye bedre før.

– Vi vinner, og det er det viktigste. Men vi ønsker å underholde, det er det vi ønsker å gi fansen. Hadde vi tapt i dag hadde City-seieren vært verdiløs. Nå er vi inne i CL-kampen, og vi er nødt til å vinne de resterende kampene.

– Vi ønsket å vinne for Sir Bobby Charlton, og det gjorde vi. Hadde vi ikke vunnet, hadde ikke dagen blitt like fantastisk for ham – så han var en fornøyd mann i garderoben.

anthony martial mål everton

Juan Mata

– Vi ønsket å vinne, men vi ønsket å vinne på vår måte. Vi forsøker å skape sjanser, og i dag, spesielt i andreomgang, gjorde vi det veldig bra.

– Det ble selvsagt enklere etter scoringen, for da åpnet det seg litt bakover.

– Følte du at dere hadde kontroll, Juan?

– Hehe, nei. Tidvis spilte de veldig bra fotball, og de har veldig gode midtbanespillere, og en god spiss, Lukaku, som er i fyr og flammer denne sesongen.

– Vi viste karakter, og vi var nødt til å vinne ettersom Manchester City og Arsenal vant.

Chris Smalling

– Vi hadde kontroll i førsteomgang, spilte bredt og brukte ballen smart. I andreomgangen forsvarte vi oss bra, og viste god karakter.

– Det handlet om å gå fremover da vi fikk ballen. Vi måtte være direkte, men tålmodige. Det var viktig at vi tok oss tid og kontrollerte kampen.

Roberto Martínez

– Det er en stor skuffelse. Vi er veldig skuffet med målet vi slipper inn. Vi skaper større sjanser og treffer blant annet tverrliggeren.

– Men alt i alt er vi nødt til å gjøre alt mye bedre. Når en ser på forskjellen på lagene er den minimal. Og det er derfor vi er skuffet over at vi ikke vinner.

Powered by Labrador CMS