– Herrera er skadet

REAKSJONER: Mens Wayne Rooney synes United var det beste laget. Les LvG og Rooneys reaksjoner her.

Publisert Sist oppdatert

Lørdag ettermiddag stoppet Uniteds seiersrekke på seks.

Rødtrøyene klarte ikke å score det avgjørende målet for å ta med seg alle tre poengene fra Villa Park mot Aston Villa.

Og sett bort ifra Christian Benteke og Radamel Falcaos scoringer samt Gabriel Agbonlahors røde kort, var det en svært begivenhetsløs kamp.

Slik var reaksjonene etter kampen:

– Ja, Ander Herrera er skadet, bekreftet Van Gaal umiddelbart etter kampslutt.

Om Van Gaal er frustrert? – Ja! svarte nederlenderen kontant.

– Når du er det beste laget, må du vinne. Vi manglet effektivitet i førsteomgang, vi var det beste laget, men vi skapte ikke nok med ballen. Vi kom ikke til nok sjanser.

– Og som følge av mangel på effektivitet, ligger vi under 1-0 til pause. Vi endret tankegang etter pause, og fikk et mål, men Villa var veldig godt organiserte.

– Fletcher var ikke så dårlig. Men med Carrick har vi flere pasninger mot spissen, og derfor byttet jeg Carrick med Fletcher. Jeg kunne ha byttet mange, men det var det jeg gjorde.

– Falcaos mål var fantastisk, han trengte det – og jeg er strålende nøgd med det. Men jeg er alltid fornøyd når Manchester United scorer!

– Vi tapte to poeng. Vi var det beste laget …

wayne rooney ja

Wayne Rooney

– Vi var det beste laget, vi presset på fra første sekund og prøvde å få et tidlig mål, men det klarte vi ikke.

– Da de fikk en mann utvist visste de at de måtte forsvare seg mer, og da ble de enda mer disiplinerte. Den avgjørende siste pasningen eller innlegget kom aldri. Det kan være vanskelig å forsvare seg mot ti mann – som alle forsvarer seg.

– Det var frustrerende at de fikk et mål etter et frispark, men slikt skjer, og det må vi leve med. Vi kom bra tilbake i andreomgang og fikk et mål.

– Det var et flott mål. Innlegget var bra, avslutningen var bra – fint «overall». Deilig at Falcao endelig fikk målet sitt.

Powered by Labrador CMS